Uslovi korišćenja

Informacije o prodaji » Uslovi korišćenja

Poštovani,

Molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem web sajtu-u, kao i kupovina u našoj internet prodavnici, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u potpunosti.  Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Posebna napomena: Kupovina proizvoda je dozvoljena samo punoletnim licima 18+  Zbog proizvoda koji mogu da sadrže nikotin osobama sa zdravstvenim tegobama (povišen krvni pritisak, srčane tegobe, astma,...kao i trudnicama i dojiljama) se savetuje da se pre konzumacije proizvoda jave i konsultuju svog lekara ! 

Sve cene na web sajtu prikazane su u dinarima sa uračunatim PDV.   Troškovi dostave nisu uračunati u cenu proizvoda i plaćaju se prilikom isporuke (detaljnije pročitati na ISPORUKA)

Korišćenje sajta

Dobrodošli na web sajt www.elektronske-cigarete.org i internet prodaju firme ELSANA.

Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge www.elektronske-cigarete.org

Korišćenjem bilo kog dela web sajta, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Nedozvoljeno korišćenje web sajta www.elektronske-cigarete.org smatraće se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Opšti uslovi

  • Prilikom registracije ili poručivanja, posetilac web sajta ostavlja svoje identifikacione podatke. Nakon registracije posetilac postaje korisnik i stiče pravo na kupovinu.
  • Opšti uslovi poslovanja podrazumevaju delovanje web sajta, prava korisnika i poslovni odnos između trgovca i potrošača a sve u cilju obostranog zadovoljstva.
  • Svi proizvodi prikazani na web sajtu www.elektronske-cigarete.org su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe i status porudžbine možete proveriti svakog radnog dana (ponedeljak-petak) od 10-18h pozivom na broj telefona 066/9020 582 ; 061/5050 582 ili upitom na e-mail cigareta.elektronska@gmail.com
  • Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
  • Nakon prijema porudžbine kupac će telefonskim putem ili mejlom biti obavešten ukoliko rok isporuke prelazi očekivani rok isporuke.
  • U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca.
  • Dostava proizvoda i troškovi dostave proizvoda se odnose na teritoriju Republike Srbije. 

Rok isporuke 

Nakon poručivanja, putem mail-a bićete obavešteni da je porudžbina uspešno primljena. Firma koja vrši dostavu robe za Elsana d.o.o. je postexpress kurirska služba. Kuriri pošiljke donose na adresu radnim danima (ponedeljak – petak) u periodu od 08h do 19h. Rok isporuke robe na stanju je od 1-2 radna dana.

Cena isporuke

Za porudžbine iznad 3.000,00 din (tri hiljade dinara) maloprodajne vrednosti ne postoje troškovi dostave tj.troškove dostave plaća Elsana doo. Ukoliko je maloprodajna vrednost manja od 3.000,00 din (tri hiljade dinara) troškovi isporuke se obranučavaju po važećem cenovniku postexpress kurirske službe i dostupni su na sajtu postexpress-a