Početna

Dobrodošli u internet prodavnicu firme Elsana d.o.o. Mi smo registrovano pravno lice koje se bavi uvozom i distribucijom, veleprodajom i maloprodajom elektronskih cigareta, rezervnih delova i opreme za elektronske cigarete. Svaki proizvod je prošao kontrolu prilikom uvoza, sanitarnu i laboratorijsku analizu u skladu sa zakonom o uvozu predmeta opšte upotrebe. U našoj ponudi se nalaze elektronske cigarete,delovi i prateća oprema za elektronske cigarete, kao i oprema i dodaci za mobilne telefone.

Proizvode iz naše ponude možete kupiti isključivo preko internet prodavnice uz poručivanje i dostavu na željenu adresu kurirskom službom.

Sve cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim PDV.  Troškovi dostave se dodatno naplaćuju.

Ukoliko Vam bude potreban stručni savet ili informacija o bilo kom proizvodu sa našeg web sajta slobodno nam se obratite. Kupovina, kao i podaci koje ostavljate prilikom poručivanja na našem sajtu su apsolutno bezbedni, diskretni i zaštićeni a više o tome možete pročitati na strani INFORMACIJE I USLOVI PRODAJE

Ako budete imali bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte na nekom od brojeva telefona,preko e-mail adrese ili putem kontakt strane.

VAŽNA NAPOMENA I MERE OPREZA :   Kupovina proizvoda je dozvoljena samo punoletnim licima 18+  Zbog proizvoda koji mogu da sadrže nikotin osobama sa zdravstvenim tegobama (povišen krvni pritisak, srčane tegobe, disajne tegobe i plućne bolesti,...kao i trudnicama i dojiljama) se savetuje da se pre konzumacije proizvoda jave i konsultuju svog lekara !